Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

5izbový byt s garážou, Krajinská ul., BA - Pod.Biskupice

Popis nehnuteľnosti

Zdieľať na Facebooku

Päťizbový byt na Krajinskej ulici v Podunajských Biskupiciach, Bratislava, predstavuje ideálnu príležitosť pre tých, ktorí hľadajú moderné a komfortné bývanie v pokojnej lokalite. 
Tento priestranný byt s rozlohou 89,40 m2 sa nachádza v novšom bytovom dome z roku 2012, čo zaručuje vysoký štandard a kvalitu bývania.

Jeho poloha na druhom poschodí z troch umožňuje výhľad do uzatvoreného dvora, kde nájdete dostatok parkovacích miest pre obyvateľov bytového domu. Navyše, máte možnosť dokúpiť si vyhrievanú garáž, čo je výhoda pre tých, ktorí preferujú bezpečné a komfortné parkovanie.

V interiéri bytu nájdete štyri izby, z ktorých jedna je využívaná ako šatník a ďalšia ako pracovňa, čo poskytuje flexibilitu v aranžovaní priestorov podľa individuálnych potrieb. Ak preferujete štyri spálne, nie je problém. Priestranná obývacia izba je spojená s kompletne vybavenou kuchyňou a disponuje príjemnou loggiou, kde si môžete vychutnať pokojné chvíle s rodinou alebo priateľmi. Okrem toho sú k dispozícii aj samostatná toaleta a kúpeľňa s vaňou a sprchovým kútom, ktoré boli zrekonštruované minulý rok, čo garantuje moderné a pohodlné bývanie.
Bytový dom disponuje všetkými inžinierskymi sieťami a vlastným kotlom, čo zabezpečuje účinné a spoľahlivé kúrenie prostredníctvom radiátorov v byte. Optické pripojenie je tiež k dispozícii, čo je výhoda pre tých, ktorí potrebujú spoľahlivé internetové pripojenie pre prácu alebo zábavu.
Pre lepšiu predstavu je k dispozícii 3D virtuálna obhliadka.

Režijné náklady sú pomerne nízke - správca 155 €, elektrina 37 € a garáž 30 € mesačne, čo zabezpečuje finančnú stabilitu a predvídateľnosť pre obyvateľov.

Lokalita Podunajských Biskupíc je obľúbená pre svoju pokojnú atmosféru a blízku dostupnosť na dialničný obchvat, čo znamená jednoduchú a rýchlu komunikáciu s okolitými oblasťami. Nachádza sa v blízkosti prírodných rezervácií a zelených parkov, čo poskytuje možnosti na aktívny oddych a rekreačné aktivity pre obyvateľov. Okolie tiež ponúka širokú škálu obchodov, reštaurácií, škôl a zdravotníckych zariadení, čo zabezpečuje komfortný a pohodlný životný štýl pre všetkých obyvateľov.

Cena nehnuteľnosti vrátane právneho a realitného servisu 310.000€
Cena garáže 30.000€ - kúpa garáže nie je podmienkou predaja bytu. 

Nechajte sa očariť týmto štýlovým bytom a získajte svoj vlastný kúsok pohodlia a luxusu v Bratislave.
Ak hľadáte práve takýto byt v Bratislave, neváhajte nás kontaktovať pre ďalšie informácie alebo na dohodnutie osobnej obhliadky. 
Sme Váš spoľahlivý partner v nehnuteľnostiach!

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
90 m2
Stav:
novostavba
Počet izieb:
5
Typ budovy:
tehla
Typ výbavy:
čiastočne vybavený
Loggia:
áno
Garáž:
áno
Pivnica:
áno
Verejné parkovanie:
áno
Rok výstavby:
2012
Rok kolaudácie:
2012
Poschodie:
2

Hypotekárna kalkulačka

Virtuálna prehliadka

310 000 €
Ulica: Krajinská
Obec: Bratislava-Podunajské Biskupice
Okres: Bratislava II
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 5 a viac izbový byt

Radi Vám poradíme